Alessandra De Chiara The «sustainable ingredient» for the quality and international performance of agrifood products DOI: 10.1431/97443 Availability: 07/07/2020 Details
Maria Cristina MartinengoMonica GilliPaola De BernardiAlberto Bertello Space food: For a few or for everyone? DOI: 10.1431/97444 Availability: 07/07/2020 Details
Umberto ColleseiAriela Mortara Le sponsorizzazioni sportive pp. 211-230, DOI: 10.1431/2330 Details € 8,00 Cite
Stefano Rolando I tanti nomi del cittadino. Breve viaggio fra i destinatari della comunicazione istituzionale pp. 231-238, DOI: 10.1431/2331 Details € 8,00 Cite
Walter Giorgio ScottRoberta Sebastiani Marketing e competizione: una riflessione preliminare pp. 239-254, DOI: 10.1431/2332 Details € 8,00 Cite
Maria Teresa Crisci Etica e pubblicità (con interventi di Mario D'Andrea, Gianni Cottardo, Gianfranco Bettetini e Vittorio Ravà) pp. 255-272, DOI: 10.1431/2333 Details € 8,00 Cite
Gian Vittorio CapraraGiorgio CalòClaudio Barbaranelli Le determinanti dell'intenzione di voto: un contributo empirico pp. 273-302, DOI: 10.1431/2334 Details € 8,00 Cite
Gianluca Casadei Quale messaggio pubblicitario: il grado di assimilazione attraverso l'analisi testuale pp. 303-320, DOI: 10.1431/2335 Details € 8,00 Cite
Simona BottiPaolo Guenzi Il marketing nel mercato radiofonico: il caso di Radio Deejay pp. 321-344, DOI: 10.1431/2337 Details € 8,00 Cite
Elena Dallavalle Il risparmio in Italia: due ricerche a confronto pp. 345-354, DOI: 10.1431/2339 Details € 8,00 Cite
Publisher’s Ethics Il Mulino adopts and promotes specific guidelines about publishing ethics. Our ethics statements are based on COPE’s Best Practice Guidelines for Journal Editors.
Most downloaded articles (last 2 months) Thomas Aichner, Paolo Coletti, Patrick Lombardo, The Future of Mobile Marketing in Italy: A Delphi Study. Renato Fiocca, Dalla qualità del servizio alla qualità della relazion. Anna Zinola, The Consumer Behaviour in a Post Pandemic World. , Reviewers 2018. , Reviewers 2019. , Reviewers 2016. Guendalina Graffigna, Introduzione. Giuseppe Bertoli, Award 2018. , Reviewers 2017. , Reviewer 2015. [continue...]