Alessandra De Chiara The «sustainable ingredient» for the quality and international performance of agrifood products DOI: 10.1431/97443 Availability: 07/07/2020 Details
Maria Cristina MartinengoMonica GilliPaola De BernardiAlberto Bertello Space food: For a few or for everyone? DOI: 10.1431/97444 Availability: 07/07/2020 Details
Maria Cristina Martinengo Giovani e qualità alimentare pp. 427-442, DOI: 10.1431/38823 Details € 8,00 Cite
Debora Viviani Dalla tradizione ai Functional Foods. Il caso Barilla pp. 443-460, DOI: 10.1431/38824 Details € 8,00 Cite
Danielle BorraPiero GaroglioStefano MassagliaSimonetta Mazzarino Marchio evalorizzazione dei prodotti tipici e locali pp. 461-478, DOI: 10.1431/38825 Details € 8,00 Cite
Claudio RivaMarta Zanconato «Ma tu non hai fame?».La Piramide Alimentare negli spot televisivi pp. 479-498, DOI: 10.1431/38826 Details € 8,00 Cite
Roberta MaeranNicola Di Tella Marketing sensoriale ed esperienziale nelle agenzie di viaggi pp. 499-524, DOI: 10.1431/38827 Details € 8,00 Cite
Giovanni Mattia Il gioco con premi in denaro: motivazione e comportamenti pp. 525-550, DOI: 10.1431/38828 Details € 8,00 Cite
Michela Matarazzo Harmont&Blaine: specificità dei mercati e strategie internazionali di una media impresa pp. 553-576, DOI: 10.1431/38830 Details € 8,00 Cite
Marco Raimondi Miele: il ruolo strategico della rete di assistenza pp. 577-588, DOI: 10.1431/38831 Details € 8,00 Cite
Paolo AnselmiChiara Muntoni La comunicazione dello sviluppo sostenibile in campo energetico pp. 589-596, DOI: 10.1431/38832 Details € 8,00 Cite
Rossella Chiara Gambetti Flash in tema di qualità alimentare pp. 599-600, DOI: 10.1431/38834 Details € 8,00 Cite
Publisher’s Ethics Il Mulino adopts and promotes specific guidelines about publishing ethics. Our ethics statements are based on COPE’s Best Practice Guidelines for Journal Editors.
Most downloaded articles (last 2 months) Thomas Aichner, Paolo Coletti, Patrick Lombardo, The Future of Mobile Marketing in Italy: A Delphi Study. Renato Fiocca, Dalla qualità del servizio alla qualità della relazion. Anna Zinola, The Consumer Behaviour in a Post Pandemic World. , Reviewers 2019. , Reviewers 2018. Giuseppe Bertoli, Award 2018. , Reviewers 2016. Guendalina Graffigna, Introduzione. , Reviewer 2015. , Reviewers 2017. [continue...]