Alessandra De Chiara The «sustainable ingredient» for the quality and international performance of agrifood products DOI: 10.1431/97443 Availability: 07/07/2020 Details
Maria Cristina MartinengoMonica GilliPaola De BernardiAlberto Bertello Space food: For a few or for everyone? DOI: 10.1431/97444 Availability: 07/07/2020 Details
Isabella SosciaPaola Cottarelli Immaginazione, fantasie e ricordi: quando la pubblicità anticipa le emozioni del consumo pp. 5-26, DOI: 10.1431/19905 Details € 8,00 Cite
Maria Angela Polesana Frammentazione dell'audience, frammentazione dei linguaggi pubblicitari pp. 27-48, DOI: 10.1431/19906 Details € 8,00 Cite
Daniele ScarpiFrancesca Dall'Olmo Riley L'acquisto di servizi via Internet pp. 49-64, DOI: 10.1431/19907 Details € 8,00 Cite
Alberto MattiacciFederica Ceccotti Lo sviluppo del marketing nella Pmi: riflessioni a margine di un'esperienza d'impresa pp. 65-106, DOI: 10.1431/19908 Details € 8,00 Cite
Gian Luca MarzocchiMichele Costabile La segmentazione della base-clienti: un'applicazione ibrida di "mixture regression model" pp. 107-136, DOI: 10.1431/19909 Details € 8,00 Cite
Umberto Collesei De Longhi in Cina: dalla delocalizzazione della produzione alla conquista del nuovo mercato. Intervista a Fabio De Longhi pp. 139-142, DOI: 10.1431/19913 Details € 8,00 Cite
Claudio Conti Problemi della comunicazione pubblicitaria in India pp. 143-162, DOI: 10.1431/19914 Details € 8,00 Cite
Edoardo Lozza Climi economici e sentiment aziendali pp. 163-168, DOI: 10.1431/19910 Details € 8,00 Cite
Publisher’s Ethics Il Mulino adopts and promotes specific guidelines about publishing ethics. Our ethics statements are based on COPE’s Best Practice Guidelines for Journal Editors.
Most downloaded articles (last 2 months) Thomas Aichner, Paolo Coletti, Patrick Lombardo, The Future of Mobile Marketing in Italy: A Delphi Study. Renato Fiocca, Dalla qualità del servizio alla qualità della relazion. Anna Zinola, The Consumer Behaviour in a Post Pandemic World. , Reviewers 2019. , Reviewers 2018. Giuseppe Bertoli, Award 2018. , Reviewers 2016. Guendalina Graffigna, Introduzione. , Reviewer 2015. , Reviewers 2017. [continue...]