Alessandra De Chiara The «sustainable ingredient» for the quality and international performance of agrifood products DOI: 10.1431/97443 Availability: 07/07/2020 Details
Maria Cristina MartinengoMonica GilliPaola De BernardiAlberto Bertello Space food: For a few or for everyone? DOI: 10.1431/97444 Availability: 07/07/2020 Details
Arianna Di Vittorio Nuove forme di gestione nel comparto turistico: qualità ambientale nell'industria alberghiera pp. 7-38, DOI: 10.1431/21969 Details € 8,00 Cite
Maria Teresa Cuomo Il ruolo del marketing in un contesto interculturale. Verso la prospettiva "culture bound" pp. 39-52, DOI: 10.1431/21970 Details € 8,00 Cite
Anna Maria ParrocoSerena Volo Customer satisfaction nell'impresa-aeroporto pp. 75-88, DOI: 10.1431/21972 Details € 8,00 Cite
Marco Giovanni MarianiDaniele Scarpi La percezione giovanile di rischi e di competenze nel commercio elettronico pp. 89-114, DOI: 10.1431/21973 Details € 8,00 Cite
A. Claudio Bosio Quando l'emergenza diventa normalità. Verso un consumatore neo-concreto pp. 115-138, DOI: 10.1431/21974 Details € 8,00 Cite
Giampaolo Grandi La tenace ricerca del mix di successo: il caso Glamour pp. 151-170, DOI: 10.1431/21976 Details € 8,00 Cite
Paolo Santini L'allargamento del business concept: il caso Autogrill pp. 171-178, DOI: 10.1431/21977 Details € 8,00 Cite
Anna Zinola Il marketing delle materie prime: il caso Platinum Guild International Italia pp. 179-, DOI: 10.1431/21978 Details € 8,00 Cite
Publisher’s Ethics Il Mulino adopts and promotes specific guidelines about publishing ethics. Our ethics statements are based on COPE’s Best Practice Guidelines for Journal Editors.
Most downloaded articles (last 2 months) Thomas Aichner, Paolo Coletti, Patrick Lombardo, The Future of Mobile Marketing in Italy: A Delphi Study. Anna Zinola, The Consumer Behaviour in a Post Pandemic World. Renato Fiocca, Dalla qualità del servizio alla qualità della relazion. , Reviewers 2019. , Reviewers 2018. , Reviewers 2016. Guendalina Graffigna, Introduzione. Giuseppe Bertoli, Award 2018. , Reviewers 2017. , Reviewer 2015. [continue...]